Skip to content
Nelson MacIntyre Collegiate science lab
Back to Projects

Nelson MacIntyre Collegiate Science Classrooms Renovation

Project Description

Located on the second floor, the work included demolition and asbestos removal from the original space, followed by a renovation to the same classrooms with state-of-the-art equipment and finishes. This included extensive millwork, specialized electrical and mechanical to accommodate lab equipment and storage.

The work was done in stages to accommodate the continued use of the school during construction. CPI coordinated regularly with staff and consultant to minimize noise, interruptions to services and maintain fire access and control. This phased approach meant any loud or odorous work was done in the evenings or on weekends to minimize impact to the facility. If impacts could not be avoided, CPI provided the school with 72 hours of notice for any interruption of mechanical or electrical service throughout course of work. The project was completed on time with minimal change orders.

 

Lets Build Together!

Contact Us
Con-Pro Canada